Suunnittelemme ja toteutamme vaativimmatkin parkettiasennukset ammattitaidolla sekä yksityisissä että julkisissa kohteissa. Ammattilaisten osaavissa käsissä myös kuluneesta lattiapinnasta tulee nopeasti kuin uusi – korjaamalla vanhakin parketti saadaan uuteen loistoon.

 

Frevini Studio -tuotteet ja hinnasto nyt selkeästi yhdessä paikassa!

Toteutimme Frevini Studio -tuotteista esitteen, josta löydät upeat, suuret sävykuvat sekä hinnat kaikista saatavilla olevista koko- ja tyylivaihtoehdoista. Esitteestä löydät myös tekniset tiedot rakenteista sekä tarkat infot tarjolla olevista lajitelmista sekä niiden ominaisuuksista. PDF-esite aukeaa uuteen välilehteen.

Tutustu tästä!


 

 

 

 

Nyt parkettilattioiden ystävät hereillä!

Meille on saapunut uusi hyvin rajattu erä Frevini Studion pintakäsittelemätöntä kerrosrakenteista kalanruotoa. Kyseiset puut ovat tarkoin valittu vastaamaan sekä ulkonäön että kestävyyden puolesta korkeimpia kriteereitä.

 • Tammi Select 490x70x11 (pintaviilun paksuus 4 mm) parketti
 • Rajattu erikoiserä
 • 75 € / m²

Tiedustelut ja tilaukset 020 735 1211 tai info@plw.fi — olet erittäin tervetullut tutustumaan tuotteeseen myös paikan päälle kivijalkaliikkeeseemme!

Nyt poistohintaan erä Kährs-parkettia suoraan varastoltamme!

Tammi Nouveau Whisper on Kährs Classic Nouveau -malliston 1-sauvainen, vaaleaksi sävytetty tammiparketti, jossa on tammen uniikkia ilmettä ja luonnetta oksankohtineen ja syykuvioineen. Lattiassa esiintyy myös tummia oksankohtia. Laudan kaikilla sivuilla olevat mikroviisteet antavat klassisen lankkulattian ilmettä ja tunnelmaa. Jokainen lauta on taidokkaasti harjauskäsitelty korostamaan puunsyykuviota. Mattalakattu pinta on miellyttävän tuntuinen ja kauniin heijastamaton. Tammi Nouveau Whisper sopii asennettavaksi lattialämmityksen kanssa.

 • Hiottavissa 2-3 kertaan
 • Ponttiliitos: Woodloc® 5S
 • Tarjoushinta: 75 € / m² 119,90€
 • Rajattu erikoiserä välimyyntivarauksin
 • Varastoerää jäljellä enää vain 200m²

Tutustu nyt!


 

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


  Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

  Copyright © 2023 Parkettiliike Widgren Oy