Asiakaskokemus

”On helppo suositella Widgreniä kenelle vaan."
Ajaton ja upea Frevini-parketti uuteen kotiin

Ajaton ja upea Frevini-parketti uuteen kotiin

Helsinkiläinen Jarkko Niemi osti asunnon ja halusi laittaa heti uuden kodin lattiaa myöden mieleisekseen. Parkettiliike Widgren asensi asuntoon ajattoman klassikon, kalanruotokuvioisen parketin. Lopputulos on sekä Jarkon, että monen hänen tuttunsa mielestä upea ja juuri sellainen millaisen hän on aina halunnut kotiinsa.

Widgren tekijäksi suositusten ja ensikontaktin jälkeen

Jarkko Niemi hankki ensimmäisen oman asunnon Helsingistä. Huoneistossa oli 1990-luvun lopulla asennettu laminaattilattia, mikä rakoili paikoitellen joten mies päätti remontoida ennen muuttoa kaiken lattiaa myöden.
”Halusin saada kestävän ja ajattoman lattian jolla sain nostettua samalla myös hieman asunnon arvoa. Ja kalanruoto oli lattia jollaisesta tykkäsin, ja mikä oli mielessäni kun aloitin tutkimaan mitkä firmat sellaisia tekevät”, Niemi sanoo
Instagramin kautta löytyi erilaisia tekijävaihtoehtoja ja Parkettiliike Widgrenin nettisivujen asiakaskokemukset saivat Jarkon vakuuttuneeksi siitä, että heihin kannattaa ottaa yhteyttä asiassa. Hän sopi tapaamisen, joka vakuutti lopullisesti asioiden mutkattomuudella.
”Näytin kuvia tästä asunnosta Pasille ja sen jälkeen katsottiin eri vaihtoehtoja. Itselläni oli mielessä kuva siitä mitä halusin ja Pasin suora ehdotus oli sama kuin mitä olin miettinyt. Oltiin heti samoilla linjoilla asian suhteen joten oli helppo lähteä tekemään yhteistyötä. Ja itse työ saatiin tehtyä lyhyellä varoitusajalla, niin että pystyin muuttamaan asuntoon alkuperäisessä aikataulussa.”

Luotettavaa ja sujuvaa palvelua

Viestintä toimi asiakkaan näkökulmasta todella hyvin. Aluksi asioita hoidettiin toki sähköpostin välityksellä, mutta puhelimitse käytiin valtaosa kommunikaatiosta.
”Oli tosi helppoa toimia, kun suoran numeron takia oli helppo tavoittaa tyypit koko ajan.  Yhteydenpito oli mutkatonta ja suoraa, eikä tullut lainakaan sutkifiilistä. Se, että kun ihmiset ovat hyvin tavoitettavissa ja asioihin vastataan nopeasti ja suoraan, itselle tulle hyvä fiilis”, Niemi hymähtää.
”Koska en ollut ennen tilannut parkettia mistään ja kun ei ole minkäänlaista aiempaa kokemusta, tulee usein kysymyksiä matkan varrella kun haluaa tarkentaa asioita jotka eivät heti tule mieleen. Mulle ei tullut fiilistä, että olisin liikaa pommitellut kysymyksillä tai ollut liikaa yhteydessä, vaan se toimi tosi hyvin.”

Entä kenelle suosittelisit yritystä?
”Olen suositellut yrityksille ja yksityishenkilöille jotka ovat kyselleet ja kommentoineet lattiaan liittyviä Instagram-postauksia. On siis helppo suositella Widgreniä kenelle vaan. Ja kuten yrityksen sivuilta näkyy, he tekevät kaikkea ihan jumppasaleista yksityiskoteihin.”

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy