Arbony -parketit

Uniikit ja rouheat Arbony -vintageparketit nyt saatavilla!
Pyydä tarjous

Arbony

Arbony on perustettu intohimosta vanhoja materiaaleja ja niiden aitoa, luontaista viehätystä kohtaan. Arbony on erikoistunut vuosisatojen historiaa kantaviin vintage-parkettilattioihin. Vertaansa vailla olevat patinoituneet tuotteet, joka jäljittelevät ajan hampaan kestäneen puulattian tunnelmaa.

Arbonyn historia

Arbony on belgialainen yritys, joka on perustettu vuonna 2001. Tehdas on nopeasti noussut kiistattomaksi asiantuntijaksi vanhennettujen ranskalaisten tammilattioiden ja parkettilattioiden valmistuksessa. Markkinajohtaja Arbonya myydään ympäri maailman. Liègeläiset työpajat ohjaavat koko tuotantoketjua höyläyksestä viimeistelyyn sekä vanhentamisesta värjäykseen. Optimaalinen laadunvalvonta mahdollistetaan sillä, että mitään vaiheita tuotannossa ei toteuteta alihankintana.

Autenttiset lattiamateriaalit

Vanhoista materiaaleista viehättyneenä Arbonysta on tullut vintage-lattioiden kiistaton mestari. Patinoituneet materiaalit ovat ainutlaatuisen ja monimutkaisen prosessin tulos, joka vaatii erityisen syvällistä puun tuntemusta. Materiaaleista et löydä synteettisiä väriaineita, vaan ainoastaan aitoja ja luonnollisia sävyjä, jotka on kaivettu puusta esiin. Sävyt ovat tulosta reaktiivisista prosesseista, jotka perustuvat tammen tanniinien hapettumiseen, luoden luonnollisimmat ja aidoimmat vivahteet.

Ekologisuus

Arbonyn oma saha on Ranskan Ardennien metsässä. Ympäristötietoisesti valvottu puu on peräisin vain kestävästi hoidetuista Belgian ja Ranskan metsistä ja materiaalit voidaan pyynnöstä toteuttaa FSC® (FSC-C118621) tai PEFC-sertifioituina.

Uniikki

Uniikkeja Arbonyn lattioita on koitettu useasti kopioida, siinä onnistumatta. Lattioita ei voida jäljitellä ja alaansa vannoutuneimmat puristit pitävätkin Arbonya yksinkertaisesti markkinoiden parhaana. Parkettiliike Widgren on Arbonyn virallinen maahantuoja Suomessa.


Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy