Asiakaskokemus

“Pinta tuntuu niin miellyttävältä jalan alla, ettei sukkia haluaisi käyttää ollenkaan.”
Pyydä tarjous

Klassikkoparkettimme ihastuttaa sisustamisen ammattilaista

Sisustusarkkitehti Anna Katriina Tillin kotiin asennettiin kaunis massiivisauvaparketti aikaa kestävään, klassiseen kalanruotokuvioon. Lisäksi lattia hiottiin ja pintakäsiteltiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Sopiva lattia löytyi verkon kautta

Tillille oli tärkeää löytää aikaa sietävä, kestävä ja kaunis lattia, joka ei siirtyisi roskalavalle heti seuraavalla vuosikymmenellä. Lattian hän halusi kestävän myös seuraaville sukupolville. 

Tilli löysi tiensä verkkosivuillemme, kun hän vertaili internetissä lattialiikkeiden tarjontaa. Lisäksi hän oli kuullut sukulaisensa massiivisauvalattian tulleen hiljattain kauttamme. 

Parkettirakkautta jo ensisilmäyksellä

Myös Tillin aiemmassa kodissa oli massiivisauvalattia. Asennettavan parketin lämminsävyistä ja eläväpintaista puumateriaalia itsessään hän ihaili jo parkettisauvojen sisäänkannon yhteydessä. “Asennettaessa sauvat jalostuivat edelleen uskomattoman upeaksi taideteokseksi”, kertoo Tilli. 

Suosittelimme lattian pintakäsittelyyn ympäristöystävällistä puuöljyä, joka oli Tillin mielestä tähän lattiaan erittäin onnistunut valinta. Tilli kuvailee pinnan olevan samettimaisen himmeä, luonnollinen ja samalla erittäin hienostunut. 

Lattian asentaminen on tarkkaa käsityötä

Koska lattia tuli omaan kotiin, oli tämä ensimmäinen kerta, kun Tillille tarjoutui päivittäin mielenkiintoinen mahdollisuus seurata lattian asentamista. Hän kertoo oppineensa paljon massiivisauvalattiasta asentamista seuratessaan.

“Sain nähdä lattian muodostuvan ammattilaisen käsissä sauva sauvalta, ja työmaa muistutti ennemminkin puusepänverstasta kuin remonttityömaata”, Tilli kuvailee. Vaikka massiivisauvalattioita hän onkin päässyt työssään näkemään, syveni hänen ymmärryksensä tästä ainutlaatuisesta parketista vasta, kun hän seurasi itse lattian tekemistä.

Onnistunutta työtä 

“Yhteistyö on ollut erittäin ammattitaitoista ja auttavaista, ja lattia ei voisi olla onnistuneempi”, summaa Tilli ja jatkaa vielä: “Halusimme lattiaan tiettyyn ruskeaan sävytetyn pintakäsittelyn ja oikeasta sävystä pääsimme varmistumaan vasta useiden sävymallien jälkeen. Myös tällöin ammattimainen palvelu oli tinkimätöntä ja sävyä haettiin niin kauan, kunnes oikea löytyi.”

Lopuksi Tilli mainitsee vielä: “Pinta tuntuu niin miellyttävältä jalan alla, ettei sukkia haluaisi käyttää ollenkaan.”

(Lattian käsittely: Wood Prep -pohjustus + Rubio Monocoat 2 C Castle Brown)

Parkettiliike Widgren – lattioiden kokenut asiantuntija

Me Parkettiliike Widgrenillä olemme omistautuneet korkealaatuisille lattioille. Kun tarvitset asiantuntevaa kumppania lattia-asioissa, ota yhteyttä

Tervetuloa ihastelemaan myös Mannerheimintien näyttelytilaamme, jossa on esillä kattava valikoima kauneimpia lattioitamme!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy