B:hard - aito ja miellyttävä kovapuulattia.

Ekologinen, allergiaystävällinen ja kestävä.
Pyydä tarjous

Aito ja miellyttävä kovapuulattia

B:hard on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen kovapuulattia. Se on nimensä mukaisesti erittäin hyvin kovaa
kulutusta kestävä ja loistava lattiavalinta niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin. B:hard kovapuulattia on 3 kertaa kovempi kuin perinteinen tammiparketti ja se sopii hyvin myös lattialämmityksen kanssa asennettavaksi.

B:hardin valmistusprosessissa ei ole käytetty liimoja tai lisättyä formaldehydia, joten se on sekä allergiaystävällinen että turvallinen ja myrkytön valinta esimerkiksi lapsiperheisiin. Vaikeasti syttyvänä tämä puulattia on myös paloturvallinen vaihtoehto.

Ekologinen ja kestävä lattiaratkaisu jopa 10 vuoden takuulla

Täydellisesti kierrätettävä ja uudelleen asennettava ekologinen aito puulattia on vastuullinen valinta. B:hard kovapuulattia on edullisempi vaihtoehto kuin markkinoiden vastaavat puulattiat.

B:hardin uusi patentoitu valmistustapa tekee lattian tammisesta pintakerroksesta 3 x kovemman kuin perinteisessä parketissa. Siksi kovetettu B:hard-puulattia kestää hyvin kodin lattioihin kohdistuvat haasteet kuten lasten leikit, kotieläinten kynnet ja korkokengät, jonka lisäksi se on erityisen kaunis lattiamateriaali.

Perinteistä parkettia ohuempana B:hard soveltuu loistavasti saneerauskohteisiin. Myös kosteusvaihteluiden vaikutukset ovat perinteiseen parkettiin verrattuna huomattavasti pienemmät. Valmistaja antaa B:hardille kotikäytössä 10 vuoden ja julkisissa tiloissa 5 vuoden takuun.

Erinomainen valinta kovan kulutuksen tiloihin

B:hard sopii mainiosti kodin lattioihin, mutta on myös loistava lattiaratkaisu ravintoloihin, hotelleihin, liiketiloihin ja muihin kovan kulutuksen kaupallisiin tiloihin. Tuotteen voi asentaa joko uivana (liimatta) tai alustaan liimaten. B:hardin paloturvaluokitus on parempi, kuin perinteisellä kolmikerros- tai massiiviparketilla ja näin ollen sitä voidaan käyttää myös poistumisteiden lattioissa.

B:hard kalanruotolattia

B:hard Modern on markkinoiden ensimmäinen aidosti uivana (liimatta) asennettava puinen kalanruotolattia. Jämäkän ja vain vähän kosteusvaihteluissa elävän rakenteensa ansiosta se ei nitise eikä natise, vaikka sitä ei liimattaisi alustaan. B:hard-kalanruotolattiaa valmistetaan tammesta oksattomana Style-lajitelmana kolmessa sävyssä: luonnon tammi, Diamant ja Saphir. Pintakäsittelynä on öljy tai kulutusta hyvin kestävä Forte-lakka.

Kysy tarkemmin lattioiden asiantuntijalta

Kysy lisää kovapuisesta lattiavaihtoehdostamme! Autamme sinua mielellämme uuden lattian valinnassa. Tervetuloa tutustumaan B:hardin ja muiden valmistajien lattioihin myös näyttelytilaamme Helsingin Töölöön!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy