Bjelin - rakkautta joka askeleella

Puulattian ystävä, yksi lattiamaailman uusimpia ja käytännöllisimpiä innovaatioita tulee tässä:
Pyydä tarjous

Kovempaakin kovempi lankkulattia pehmeään hintaan

Bjelinin korkealuokkaiset ja kauniit, kovetetut puulattiat ovat täällä! Patentoidulla Woodura®-teknologialla uuden ajan puulattiasta on nyt saatu entistäkin kestävämpi. Tämä taataan ainutlaatuisella rakenteella, jossa lattian puupintaan on imeytetty alapuolelta ekologinen keramiikka-puukomposiitti.

Teknologia tekee lattiasta parkettia huomattavasti kestokykyisemmän paitsi kolhuille myös kosteudelle – kuitenkaan aitoa puun tuntua tai ulkonäköä muuttamatta. Mikä parasta, samalla lattian hinta on saatu muodostettua parkettia huomattavasti edullisemmaksi. Tämän kovetetun lankkulattian saat kotiisi laadukkaan laminaatin hinnalla.

Pohjoismaista laatua yhtään puuta turhaan hakkaamatta

Bjelinin kovetetut puulattiat valmistetaan Ruotsissa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Tehdas huolehtii, että koko tukki käytetään eikä siitä jää noin kahta kolmasosaa hukkaan, kuten tavallisen parkettilattian valmistuksessa useimmiten tapahtuu. Tämä lattia valmistetaan sertifioidusti, hiilineutraalisti ja vastuullisesti siten, että metsää istutetaan aina enemmän kuin sitä käytetään.

Bjelinin tytäryhtiö Välinge on ollut lattiamaailman edelläkävijöitä aina. Samassa yrityksessä on keksitty esimerkiksi lukkopontti sekä laminaatti. Käänteentekeviä keksintöjä molemmat. Nyt on aika luonnonmukaisen, kovetetun puulattian.

Nämä lattiat ovat turvallisia, myrkyttömiä ja kokonaan luonnon aineista valmistettu. Näin ei jälkipolvenkaan tarvitse koskaan huolehtia lattiarakenteiden haitallisista aineista.

Sopiva lattia jokaiseen tunnelmaan 30 vuoden takuulla

Bjelinin mallistosta löytyy kattava valikoima kovetettuja puulattioita jokaiseen makuun ja tunnelmaan.

Puulajeina ovat ikisuosikki tammi sekä kaunis saarni useissa eri sävyissä tummasta vaaleaan. Kovetettu puulattia on lukkopontattu ja se on erittäin kevyt asentaa. Lattioille annetaan peräti 30 vuoden takuu. Näiden lattioiden lankkujen leveyden voit valita kolmesta vaihtoehdosta. Tai miksi et trendikkäästi yhdistäisi kaikkia kolmea? Lattian ihana puupinta on käsitelty joko kovavahaöljyllä tai mattalakalla.

Ruotsissa tämän lattian myynti on kolmessa vuodessa ohittanut lautaparketin myyntimäärät. Nyt lattiaa viimein saa myös meiltä. Katso myös Bjelinin edistykselliset, lukkopontilliset kalanruoto- sekä keramiikkalattiat!

Kysy tarkemmin lattioiden asiantuntijalta

Kysy lisää tästä uniikista, viehättävästä lattiavaihtoehdostamme! Autamme sinua mielellämme uuden lattian valinnassa. Tervetuloa tutustumaan Bjelinin ja muiden valmistajien lattioihin myös näyttelytilaamme Helsingin Töölöön!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy