Lautaparketit

Perinteinen lautaparketti tuo luonnonpuun parhaat ominaisuudet esiin. Hiomalla ja lakkaamalla lautaparketin pinnan saa käsiteltyä uudenveroiseksi, minkä myötä käyttöikä jatkuu kymmeniä vuosia.
Pyydä tarjous
Lattiamateriaalit

Kährs-parketissa on aidon puun lumoa

Kährs on maailman vanhimpia puulattiavalmistajia, kokemusta alalta on jo yli 160 vuoden ajalta. Kährs-parketeissa yhdistyvät ensiluokkainen design, tekninen ylivoimaisuus ja korkea laatu sekä puumateriaalin luonnollinen kauneus.

Vuonna 1941 Kährsille myönnettiin patentti monikerroksisesta puulattiarakenteesta – maailman ensimmäisestä lautaparketista. Ja vuonna 2000 Kährs otti ensimmäisenä maailmassa käyttöön mekaanisen liimattoman lukkoponttijärjestelmän. Edelleen kehitetty Kährsin Woodloc® 5S -pontti tekee Kährs-parkettien asentamisesta entistäkin nopeampaa, helpompaa ja joustavampaa.

Laaja mallisto – vaihtoehtoja erilaisiin sisustustyyleihin

Oksaisuus, syykuviot ja värin vaihtelut ovat puun luonnollisia ominaisuuksia. Se, miten paljon haluat vaihtelua omaan lattiaasi, on makuasia. Haluatko eloisan, rustiikkisen lattian vai haluatko tasaisemman sävyisen lattian, joka luo rauhallisemman vaikutelman. Kährsin parkettivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaiken kokoisiin ja tyylisiin huoneisiin ja sisustuksiin. Väri- ja sävyvalikoima on markkinoiden laajin – puhtaan valkoisesta pikimustaan ja lämpimästä punaruskeasta pehmeään harmaaseen. Mallistoissa on niin näyttäviä leveälankkuisia 1-sauvaisia vaihtoehtoja kuin perinteisempiä 2- ja 3-sauvaisia lattioita. Lisäksi saatavana on muun muassa elegantteja hollantilaiskuvioisia parketteja.

Pintakäsittely antaa parketille yksilöllisen ilmeen

Kährs-parkettien pintakäsittelynä on lakka, mattalakka, ultramattalakka tai öljy. Pintakäsittelyn ansiosta lattiat ovat erittäin helppohoitoisia. Kaikki Kährsin pintakäsittelyaineet ovat liuotinvapaita. Monien Kärhs-parkettien ulkonäköä ja tunnelmaa on lisäksi korostettu erisävyisillä värikäsittelyillä sekä jälkikäsittelyillä kuten harjauksella, kohokuvioinnilla ja reunaviisteillä. Jokainen Kährsin lattialauta on käsitelty erikseen, jolloin saadaan näkyviin puun jäljittelemätön kauneus sekä ainutlaatuinen yhdistelmä syykuvioita ja oksia. Uutuutena Kährsin valikoimassa ovat ultramattalakatut parketit, joiden innovatiivinen pintakäsittely minimoi heijastuksia ja korostaa siten entisestään puumateriaalin kauneutta.

Kährs-parketin rakenne on kestävä

Kährs-parketin monikerroksinen rakenne tekee lattiasta massiivipuulattiaa vakaamman ja tasaisemman myös silloin, kun lämpötila ja ilmankosteus vaihtelevat vuodenaikojen myötä. Ristiinliimatut kerrokset tasoittavat puun luonnollista elämistä. Kährs-parketin kokonaispaksuus on 15 mm. Jalopuuta olevan pintakerroksen paksuus on noin 3,5 mm ja se on hiottavissa jopa 3–4 kertaa lattian elinkaaren aikana.

Kährs-parketin asennus on helppoa ja nopeaa

Kährs-parkettien Woodloc® 5S -lukkopontti lukitsee laudat yhteen mekaanisesti, lähes näkymättömin saumoin. Pontissa on erityinen lukituskieleke, jonka ansiosta lattia voidaan asentaa entistäkin nopeammin ja joka tekee liitoskohdista erityisen vahvat. Kährs-parketin asennus on helppoa ja nopeaa.

Mietitkö lattian uusimista tai korjausta?

Soita 020 735 1211 tai lähetä sähköpostia info@plw.fi

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Lattiamateriaalit

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy