Parketin hionta ja pintakäsittely

Parketin hionta Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Korjaamalla vanhakin parketti saadaan uuteen loistoon. Ammattilaisten osaavissa käsissä kuluneesta lattiapinnasta tulee nopeasti kuin uusi.
Pyydä tarjous

Parketin hionta, korjaus ja pintakäsittely ovat ajankohtaisia, kun lattian kulunut pinta ja epätasaisuudet häiritsevät omaa silmää. Kulumat voivat olla muun muassa veden aiheuttamia tai lakka voi olla kulunut pois. Parkettiin voi vuosien saatossa ilmestyä myös isoja naarmuja sekä tummentumia.

Hiomalla parketista saadaan uuden näköinen ja oloinen. Hiominen on oiva keino myös vaihtaa parkettilattian sävyä. Rubion pohjusteaineita käyttämällä, saamme tummistakin lattioista nykyaikaisen vaaleita. Hiomalla ja pintakäsittelyllä saadaan aikaan uusi ilme, joka sopii omaan silmään ja uusittavaan tilaan. Parkettilattian voi normaalisti hioa ja kunnostaa vähintään 2-3 kertaan. Toimimme alueella Helsinki, Espoo ja muu pk-seutu.

Ympäristöystävällisin vaihtoehto

Parketin kunnostaminen on sekä ekologinen, että vastuullinen valinta. Jokainen uuteen loistoonsa saatettu parketti tarkoittaa vähemmän kaadettuja puita ja vähemmän jätettä. Tämä prosessi ei ainoastaan säästä luonnonvaroja, vaan myös antaa lattialle uuden elämän, mikä pidentää sen käyttöikää huomattavasti. Ekologista, käytännöllistä sekä kustannustehokasta. Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Korjaus vahvalla ammattitaidolla

Kunnostamalla parketista saadaan uusi ja siisti aina uudelleen. Meiltä parketin hionta, lakkaus, öljyäminen, vahaus ja värjäys huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Voimme sävyttää hiotun parkettilattian asiakkaan toiveiden mukaisesti ja käsitellä sen esimerkiksi petsaamalla, lakkaamalla, lipeöimällä tai valkoöljyämällä. Pystymme hoitamaan vaativatkin lattian korjaukset ja vesivahinkojen aiheuttamat vauriot. Tarjoamme parketin kunnostusta sekä parketin hiontaa akselilla Helsinki, Espoo ja muu pk-seutu.

Pintakäsittelyt

 • Vesiohenteinen lakka
 • Öljylakka
 • Perinnelakkaus
 • Öljyvaha
 • Maalaus
 • Öljy
 • Lipöinti

Parketin harjaus

Voimme toteuttaa parketin pinnan harjauksen lattian hionnan yhteydessä. Harjattu pinta tuo aivan uusia ulottuvuuksia puupinnan värjäykseen ja öljyämiseen. Harjauksella saadaan kestävin pinta lattiaan, harjaus poistaa puun pehmeät syyt ja korkeimmalle kohdalle jää vain kova puun syy.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kotimaista työnjälkeä

Kokeneet, suomalaiset työntekijämme tekevät parkettiremontit vahvalla ammattitaidolla ja siistillä työnjäljellä. Niin pienet kuin suuretkin projektit onnistuvat aina aikataulun mukaisesti. Teemme töitä koko Suomen alueella.

Kartoituskäynti

Kartoituskäynnin perusteella annamme asiakkaallemme tarjouksen, joka sisältää kaikki korjaustöihin tarvittavat materiaalit ja työn. Näin koko työn sisältö ja hinta ovat luotettavasti tiedossa jo ennakkoon eikä matkan varrella tule yllätyksiä. Työn osuuden laskutamme vasta, kun parketin hionta tai muu kunnostus on valmis.

Parkettiliike Widgren

Hoidamme parkettityöt hyvin ja joustavasti, sovitussa aikataulussa. Tarkistamme nykyisen lattian materiaalit ja mahdolliset korjaustarpeet sekä selvitämme asiakkaan toiveet ja tarpeet. Kartoituksen perusteella ehdotamme parhaita mahdollisia ratkaisuja kulloiseenkin kohteeseen. Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu.

Lue tästä asiakaskokemus parketin hionnasta!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Parketin hionta, korjaus ja käsittely kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Kun teemme kotiisi lattiapinnan remontin, erittelemme laskulla materiaalien ja työn osuuden, jolloin vähennys on helppo hakea omassa verotuksessa.

Soita ja kysy lisää 020 735 1211

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


  Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

  Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy