Parketin hionta Helsinki, Espoo & lähialueet - korjaus & käsittely

Parketin hionta ja pintakäsittely

Parketin hionta Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Korjaamalla vanhakin parketti saadaan uuteen loistoon. Ammattilaisten osaavissa käsissä kuluneesta lattiapinnasta tulee nopeasti kuin uusi.
Pyydä tarjous

Parketin hionta, korjaus ja pintakäsittely ovat ajankohtaisia, kun lattian kulunut pinta ja epätasaisuudet häiritsevät omaa silmää. Kulumat voivat olla muun muassa veden aiheuttamia tai lakka voi olla kulunut pois. Parkettiin voi vuosien saatossa ilmestyä myös isoja naarmuja sekä tummentumia.

Hiomalla parketista saadaan uuden näköinen ja oloinen. Hiominen on oiva keino myös vaihtaa parkettilattian sävyä. Rubion pohjusteaineita käyttämällä, saamme tummistakin lattioista nykyaikaisen vaaleita. Hiomalla ja pintakäsittelyllä saadaan aikaan uusi ilme, joka sopii omaan silmään ja uusittavaan tilaan.

Parkettilattian voi normaalisti hioa ja kunnostaa vähintään 2-3 kertaan.

Pintakäsittely

  • Vesiohenteinen lakka
  • Öljylakka
  • Öljyvaha
  • Maalaus
  • Öljy
  • Lipeöinti
Parketin hionta ja käsittely kokemuksella

Korjaus vahvalla ammattitaidolla

Kunnostamalla parketista saadaan uusi ja siisti aina uudelleen. Meiltä parketin hionta, lakkaus, öljyäminen, vahaus ja värjäys huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Voimme sävyttää hiotun parkettilattian asiakkaan toiveiden mukaisesti ja käsitellä sen esimerkiksi petsaamalla, lakkaamalla, lipeöimällä tai valkoöljyämällä. Pystymme hoitamaan vaativatkin lattian korjaukset ja vesivahinkojen aiheuttamat vauriot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kotimaista työnjälkeä

Kokeneet, suomalaiset työntekijämme tekevät parkettiremontit vahvalla ammattitaidolla ja siistillä työnjäljellä. Niin pienet kuin suuretkin projektit onnistuvat aina aikataulun mukaisesti. Teemme töitä koko Suomen alueella.

Ilmainen kartoituskäynti

Ilmaisen kartoituskäynnin perusteella annamme asiakkaallemme tarjouksen, joka sisältää kaikki korjaustöihin tarvittavat materiaalit ja työn. Näin koko työn sisältö ja hinta ovat luotettavasti tiedossa jo ennakkoon eikä matkan varrella tule yllätyksiä. Työn osuuden laskutamme vasta, kun työ on valmis.

Parkettiliike Widgren

Hoidamme parkettityöt hyvin ja joustavasti, sovitussa aikataulussa. Tarkistamme nykyisen lattian materiaalit ja mahdolliset korjaustarpeet sekä selvitämme asiakkaan toiveet ja tarpeet. Kartoituksen perusteella ehdotamme parhaita mahdollisia ratkaisuja kulloiseenkin kohteeseen. Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Parketin hionta, korjaus ja käsittely kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Kun teemme kotiisi lattiapinnan remontin, erittelemme laskulla materiaalien ja työn osuuden, jolloin vähennys on helppo hakea omassa verotuksessa.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


AAA Korkein Luottoluokitus logo Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logoSuomen Vahvimmat platina logo

Copyright © 2020 Parkettiliike Widgren Oy