Parkettilattia - Laadukkaat parketit Parkettiliike Widgren Oy:ltä

Parkettilattia

Parkettilattia on kestävä ratkaisu, joka tuntuu mukavalta jalkojen alla. Se tuntuu pehmeämmältä kuin esimerkiksi kivi- tai laattalattia – puu tuntuu puulta. Myös lattialämmitys on mahdollista asentaa parkettilattian alle.
Pyydä tarjous

Parkettilattia sopii lämpimiin ja kuiviin sisätiloihin

Parkettilattia on tyylikäs ja kestävä vaihtoehto sisätiloihin. Parketti on aitoa puuta ja vaatii lämpimän tilan – tila ei saa olla kylmä tai liian kostea. Se säilyy ja kestää hyvin hoidettuna jopa sukupolvelta toiselle. Parketin elinikää voidaan pidentää huomattavasti korjauksella ja hionnalla.

Parkettilattian voi hioa yhä uudelleen ja uudelleen. Hiomalla parkettilattia saa uuden ilmeen. Voimme vaihtaa pinnan sävyä, poistaa naarmuja, tummentumia ja korjata veden aiheuttamia vauriota.

Yksilöllisiä ratkaisuja eri kohteisiin

Parketin ilme ja ominaisuudet vaihtelevat parkettityypin sekä puulajin mukaan. Parkettia valitessa kannattaa ottaa huomioon tilan käyttöaste ja ulkonäkötoiveet – kuinka kestävää parketin pitää olla sekä minkä näköisen ja värisen lattian haluat. Parkettilattian ulkonäköön voidaan vaikuttaa suuresti myös ladonnalla. Ja pintaan voidaan yhdistää myös erilaisia sävyjä, jotka tuovat vaihtelua lattiapinnan kuviointiin. Lattiasi on juuri niin yksilöllinen kokonaisuus kuin haluat.

Lauta- ja massiiviparketit

Massiiviparketti on paksuudeltaan 8-50 mm ja kestää käytössä parhaimmillaan jopa useita satoja vuosia. Laminaattiin ja myös ohuempaan parkettiin verrattuna massiiviparketin käyttöikä on moninkertainen. Massiiviparketti on ylellinen lattiamateriaali, joka sopii myös lattialämmityksen yhteyteen.

Lautaparketti on perinteinen lattiamateriaali, joka tuo puun parhaat ominaisuudet esiin. Lautaparketti kestää hyvin käytössä sukupolvelta toiselle ja on ekologinen ja turvallinen valinta lattiamateriaaliksi. Lautaparketti ei sisällä allergeenejä ja lautaparketin hiilijalanjälki on vähäinen. Valikoimastamme löytyvät niin yksi-, kaksi- kuin kolmesäikeiset lautaparketit.

Parkettilattian toimitus, asennus ja hionta

Olemme parkettilattioiden moniosaajia. Saat meiltä avaimet käteen -periaatteella kaikki parkettilattiat ja vanhojen parkettien kunnostukset.

Palveluihimme kuuluu parkettilattian suunnittelu, toimitus sekä niiden asennus. Hoidamme myös kaikki tarvittavat pohjatyöt lattian purusta ja oikaisusta kosteuseristyksiin. Vanhan parketin hionta, korjaus ja uudelleenkäsittely ovat myös erikoisosaamistamme. Parkettiliike Widgren on parkettilattioiden ammattilainen.

Mietitkö lattian uusimista tai korjausta?

Soita 020 735 1211 tai lähetä sähköpostia info@pwt.fi

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


AAA Korkein Luottoluokitus logo Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logoSuomen Vahvimmat platina logo

Copyright © 2020 Parkettiliike Widgren Oy