Parkettilattia

Parkettilattia on kestävä ratkaisu, joka tuntuu mukavalta jalkojen alla. Se tuntuu pehmeämmältä kuin esimerkiksi kivi- tai laattalattia – puu tuntuu puulta. Myös lattialämmitys on mahdollista asentaa parkettilattian alle.
Pyydä tarjous

Parkettilattia sopii lämpimiin ja kuiviin sisätiloihin

Parkettilattia on aina tyylikäs ja kestävä vaihtoehto sisätiloihin. Parketti on aitoa puuta ja vaatii lämpimän tilan – tila ei saa olla kylmä tai liian kostea. Se säilyy ja kestää hyvin hoidettuna jopa sukupolvelta toiselle. Parketin elinikää voidaan pidentää huomattavasti korjauksella ja hionnalla.

Parkettilattian voi hioa yhä uudelleen ja uudelleen. Hiomalla parkettilattia saa uuden ilmeen. Voimme vaihtaa pinnan sävyä, poistaa naarmuja, tummentumia ja korjata veden aiheuttamia vauriota.

Yksilöllisiä parkettilattioita eri kohteisiin

Parkettilattian ilme ja ominaisuudet vaihtelevat parkettityypin sekä puulajin mukaan. Parkettia valitessa kannattaa ottaa huomioon tilan käyttöaste ja ulkonäkötoiveet – kuinka kestävää parketin pitää olla sekä minkä näköisen ja värisen lattian haluat. Parkettilattian ulkonäköön voidaan vaikuttaa suuresti myös ladonnalla. Pintaan voidaan yhdistää myös erilaisia sävyjä, jotka tuovat vaihtelua lattiapinnan kuviointiin. Parkettilattiasi on juuri niin yksilöllinen kokonaisuus kuin haluat!

Parkettilattian toimitus, asennus ja hionta

Olemme parkettilattioiden moniosaajia. Saat meiltä avaimet käteen -periaatteella kaikki parkettilattiat ja vanhojen parkettien kunnostukset.

Palveluihimme kuuluu parkettilattian suunnittelu, toimitus sekä niiden asennus. Hoidamme myös kaikki tarvittavat pohjatyöt lattian purusta ja oikaisusta kosteuseristyksiin. Vanhan parkettilattian hionta, korjaus ja uudelleenkäsittely ovat myös erikoisosaamistamme. Parkettiliike Widgren on parkettilattioiden ammattilainen. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, lähetä sähköpostia info@widgren.com tai soita.

Soita ja kysy lisää 020 735 1211

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy