Parketin hionta ja lakkaus - Perinnelakkaus

Parketin lakkaus tuo kestävän kiillon lattiaasi. Meiltä toiveidesi mukainen perinnelakkaus niin julkisiin kuin yksityisiinkin tiloihin.
Pyydä tarjous

Perinnelakkaus tuo kestävän kiillon lattiaasi

Meiltä toiveidesi mukainen lattian hionta ja lakkaus niin julkisiin kuin yksityisiinkin tiloihin. Perinnelakkaus on näyttävä ja klassinen valinta. Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle sopivin ratkaisu!

Suunnitellaan yhdessä kaunis lattia

Perinnelakkaus: Vanhan ajan kiiltoa ja kestävyyttä

Kun ajattelemme vanhoja kartanoita, museoita tai historiallisia rakennuksia, yksi niiden yhteinen piirre on usein upeasti kiiltävät puulattiat. Nämä lattiat ovat nähneet vuosikymmeniä, jopa vuosisatoja, ja silti ne loistavat edelleen kuin uudet. Salaisuus niiden takana? Perinnelakkaus.

Mikä on perinnelakkaus?

Perinnelakkaus on menetelmä, jossa lattia käsitellään erityisellä, erittäin kestävällä ja kiiltävällä lakalla. Tämä lakka ei ainoastaan anna lattialle upeaa kiiltoa, vaan se myös suojaa puuta kosteudelta, naarmuilta ja muilta vahingoilta. Perinnelakkaus on perinteinen menetelmä, joka on ollut käytössä jo vuosisatoja, ja se on edelleen yksi parhaista tavoista suojata ja korostaa puulattian kauneutta.

Miksi valita perinnelakkaus?

1. Kestävyys: Perinnelakkaus on tunnettu erinomaisesta kestävyydestään. Se suojaa lattiaa tehokkaasti naarmuilta, kolhuilta ja jopa vesivahingoilta.

2. Ajaton kauneus: Kiiltävä pinta antaa lattialle syvyyttä ja eloisuutta, joka korostaa puun luonnollista kauneutta ja luo ylellisen ilmeen.

3. Helppohoitoisuus: Kun lattia on kerran lakattu, se on helppo pitää puhtaana. Pöly ja lika eivät tartu kiiltävään pintaan samalla tavalla kuin mattapintaiseen lattiaan, ja lattia on helppo pyyhkiä puhtaaksi.

Miten perinnelakkaus tehdään?

Puulattian lakkaus vaatii ammattitaitoa ja oikeat välineet. Prosessi alkaa lattian puhdistamisella ja hionnalla. Kun lattia on valmis, lakka levitetään ohuina kerroksina, kunnes saavutetaan haluttu kiilto ja paksuus. Jokaisen kerroksen välillä lattia annetaan kuivua täysin.

Yhteenveto

Parketin hionta ja lakkaus on erinomainen valinta heille, jotka arvostavat puulattian kauneutta ja haluavat suojata sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Se yhdistää vanhan ajan charmin ja modernin teknologian, tarjoten lattialle sekä suojaa että upeaa kiiltoa. Kun haluat antaa lattiallesi parasta, perinnelakkaus on oikea valinta.

Ota yhteyttä lattiaratkaisuiden erikoisosaajaan

Me Parkettiliike Widgrenillä suunnittelemme ja toteutamme vaativimmatkin lattia-asennukset ammattitaidolla sekä yksityisissä että julkisissa kohteissa. Ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostilla info@widgren.com tai alla olevalla lomakkeella ja kerro toiveistasi!

Soita 020 735 1211

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy