Rubio Monocoat

Pyydä tarjous

Ympäristöystävällinen Rubio Monocoat

Rubio Monocoat on parkettilattioille suunniteltu laadukas puunsuojaöljy, joka antaa lattialle pitkän suojan. Haluamme tarjota asiakkaillemme kauniita, mutta helppohoitoisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka kestävät aikaa ja elämää. Siksi ainutlaatuinen Rubio Monocoat -puuöljy kuuluu tuotevalikoimaamme ja löydät tuotteet verkkokaupastamme. Toimimme puunsuojaöljyn valtuutettuna jälleenmyyjänä.

Laadukas puunsuojaöljy kestää kulutusta

Me Parkettiliike Widgrenillä tiedämme, kuinka suuri merkitys korkealaatuisella lattialla on sekä kotona että erilaisissa julkisissa tiloissa. Puunsuojaöljyn ja materiaalivalinnan lisäksi keskeistä on suunnitella, minkälainen pintakäsittely puulattialle halutaan tehdä.

Rubio Monocoat on erittäin laadukas puuöljy, jonka avulla puuta voidaan käsitellä täysin myrkyttömästi. Rubio -puuöljyt ovat pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt, uuden sukupolven tuoteperhe. Tuotteet ovat ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa. Rubio Monocoatin puuöljyt ovat erittäin riittoisia ja täysin päästöttömiä.

Rubio Monocoat -puuöljy on loistava tuote silloin, kun puu halutaan käsitellä kestämään kulutusta. Myrkytön tuote on ympäristöystävällinen valinta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää puunsuojaöljyistä!

Vain yksi käsittelykerta puunsuojaöljyllä riittää

Rubio Monocoat -puuöljyn teho perustuu kehittyneeseen teknologiaan, jossa hyödynnetään nanoteknologiaa. Kun puuöljyä levitetään puulle, reagoivat öljyn nano-ainesosat puun pinnan kuitujen kanssa. Puunsuojaöljy ja mahdollinen väripigmentti kiinnittyvät nopeasti puun pinnan päällimmäiseen solukkoon.

Edistyksellisen teknologian ansiosta puun pintaan ei muodostu kalvoa, vaan se säilyy rakenteeltaan luonnollisena. Riittää, että puu käsitellään puuöljyllä kertaalleen. Sen jälkeen puupinta on ikään kuin kylläinen, eikä ime itseensä enempää tuotetta. Näin säästetään aikaa ja ympäristöä.

Soveltuu lähes kaikille puulajeille

Rubio Monocoat -puuöljyn antama molekyylisidos tekee käsitellystä puupinnasta kestävän ja suojatun. Se on myös ainoa puun pintakäsittelyyn tarkoitettu valmiste, jolle on myönnetty GOLD-sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään vain sellaisille toimijoille, joiden pintakäsittelyaineet läpäisevät tietyt sisäilmatestit ja -luokitukset.

Öljyllä käsiteltyjä puupintoja on helppo ylläpitää ja mahdolliset naarmut tai muuten vahingoittuneet alueet on helppo korjata. Puunsuojaöljyllä voidaan käsitellä lähes kaikkia puulajeja.

Ympäristöystävällinen puuöljy

Rubio Monocoat -öljyn VOC-pitoisuus on nolla prosenttia. Tämä tarkoittaa sitä, että puuöljyssä ei ole haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, joiden on todettu olevan haitallisia ihmisille ja eläimille. Rubio Monocoat -puuöljy on valmistettu kokonaan luonnollisista ainesosista, joten se on ympäristöystävällinen vaihtoehto, niin sisä- kuin myös ulkokäyttöön.

Puunsuojaöljy on niin turvallista, että sitä pystyy käyttämään vaikkapa keittiön leikkuulaudan käsittelyyn. Se on siis takuulla turvallista lattialle.

Rubio Monocoat -puunsuojaöljyn tilaaminen

Voit tilata Rubio Monocoat -puunsuojaöljyä suoraan Parketti Widgreniltä! Tilaaminen onnistuu helposti verkkokauppamme kautta. Voit myös soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Puuöljyn voi joko noutaa myymälästämme Mannerheimintieltä, tai voimme lähettää puuöljyn haluamaasi osoitteeseen.

Kaikki asentamamme lattiat käsitellään aina työn lopuksi Rubio Monocoat -puuöljyllä, koska olemme todenneet sen parhaaksi vaihtoehdoksi parkettien viimeistelyyn. Jos lattiasi tarvitsee puuöljyä, joka antaa pitkään kestävän suojan ja on samalla ympäristöystävällinen, niin Rubio Monocoat on erinomainen valinta. Voit halutessasi kysyä meiltä lisätietoja puunsuojaöljystä.

Rubio Monocoat -tuotteet verkkokaupassamme

Rubio Monocoat värimallit

Meillä on laaja valikoima Rubio Monocoat -puuöljyä eri väreillä. Yhteensä värejä on 40, joten löydät takuulla juuri sinulle sopivan öljyn. Värejä löytyy monenlaisia aina vaaleista sävyistä tummiin. Esimerkiksi Cornsilk on hyvin vaalea sävy, joka sopii vaaleamman värin ystäville. Savanna-sävy on puolestaan hyvin tumma.

Tutustu laajaan valikoimaan puunsuojaöljyjä ja ota meihin yhteyttä, sopivan värin löydyttyä! Tervetuloa myös tutustumaan Mannerheimintien showroomiin, missä voit nähdä erilaiset Rubio Monocoat -sävyt omin silmin.

Huom. Klikkaa kuvaa, niin näet kyseisen värin nimen.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy