Rubio Monocoat -puuöljy - ympäristöystävällinen puunsuojaöljy

Rubio Monocoat

Pyydä tarjous

Ympäristöystävällinen Rubio Monocoat

Tarjoamme asiakkaillemme kauniita, mutta helppohoitoisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka kestävät aikaa ja elämää. Siksi tuotevalikoimaamme kuuluu myös ainutlaatuinen Rubio Monocoat -puunsuojaöljy. Toimimme valtuutettuna jälleenmyyjänä.

Laadukas puunsuojaöljy kestää kulutusta

Me Parkettiliike Widgrenillä tiedämme, kuinka suuri merkitys korkealaatuisella lattialla on sekä kotona että erilaisissa julkisissa tiloissa. Puunsuojaöljy materiaalivalinnan lisäksi keskeistä on suunnitella, minkälainen pintakäsittely puulattialle halutaan tehdä.

Rubio Monocoat on erittäin laadukas puuöljy, jonka avulla puuta voidaan käsitellä täysin myrkyttömästi. Rubio -puuöljyt ovat pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt, uuden sukupolven tuoteperhe. Tuotteet ovat ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa. Rubio Monocoatin puuöljyt ovat erittäin riittoisia ja täysin päästöttömiä.

Rubio Monocoat -puuöljy on loistava tuote silloin, kun puu halutaan käsitellä kestämään kulutusta. Myrkytön tuote on ympäristöystävällinen valinta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Vain yksi käsittelykerta puunsuojaöljyllä riittää

Rubio Monocoat -puuöljyn teho perustuu kehittyneeseen teknologiaan, jossa hyödynnetään nanoteknologiaa. Kun puuöljyä levitetään puulle, reagoivat öljyn nano-ainesosat puun pinnan kuitujen kanssa. Puunsuojaöljy ja mahdollinen väripigmentti kiinnittyvät nopeasti puun pinnan päällimmäiseen solukkoon.

Edistyksellisen teknologian ansiosta puun pintaan ei muodostu kalvoa, vaan se säilyy rakenteeltaan luonnollisena. Riittää, että puu käsitellään öljyllä kertaalleen. Sen jälkeen puupinta on ikään kuin kylläinen, eikä ime itseensä enempää tuotetta. Näin säästetään aikaa ja ympäristöä.

Soveltuu lähes kaikille puulajeille

Rubio Monocoat -puuöljyn antama molekyylisidos tekee käsitellystä puupinnasta kestävän ja suojatun. Se on myös ainoa puun pintakäsittelyyn tarkoitettu valmiste, jolle on myönnetty GOLD-sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään vain sellaisille toimijoille, joiden pintakäsittelyaineet läpäisevät tietyt sisäilmatestit ja -luokitukset.

Rubio Monocoat -öljyllä käsiteltyjä puupintoja on helppo ylläpitää ja mahdolliset naarmut tai muuten vahingoittuneet alueet on helppo korjata. Tuotteella voidaan käsitellä lähes kaikkia puulajeja.

Rubio Monocoat värimallit

Huom. Klikkaa kuvaa, niin näet kyseisen värin nimen.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logoSuomen Vahvimmat platina logo

    Copyright © 2022 Parkettiliike Widgren Oy