Toimitusehdot

Verkkosivusto on Helsingissä sijaitsevan Parkettiliike Widgren Oy:n ylläpitämä kauppapaikka. Lattioiden virallisena myyjänä toimii Parkettiliike Widgren Oy (Y-tunnus 2275464-7).

Asiakaspalvelumme, varastomme ja näyttelytilamme sijaitsevat Helsingissä, osoitteessa Nuijamiestentie 5, 00400 (Varasto) ja Mannerheimintie 92, 00250 Helsinki (Myymälä).

HUOM:

Saatte tilausvahvistuksen, kun olemme kirjanneet tilauksen järjestelmäämme. (Arkisin 8.00-18.00). Jos et saa vahvistusta muutaman päivän kuluessa, ole yhteydessä asiakaspalveluume.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika vaihtelee tuotteen ja tilatun määrän mukaan. Rubio Monocoat- tuotteissa normaali toimitusaika on 1-2 viikkoa. Parkettien normaali toimitusaika 1-8 viikkoa.

Jos tilaus on kiireellinen, mainitse siitä lisätietokentässä ja olemme yhteydessä aikatauluun liittyen.

Annamme arvioidun toimituspäivämäärän tilausvahvistuksen yhteydessä. Tilaaja voi myös määritellä tilauslomakkeen lisätiedot -kenttään myöhemmän toimitusajankohdan. Pyrimme toimittamaan tuotteen asiakkaan haluamalle päivälle, mutta meistä riippumattomista syistä toimituspäivämäärä voi vaihdella.

Jos tuote on tilapäisesti loppunut, eikä tietoa ole vielä päivitetty sivuille, asiakaspalvelumme ottaa tilaajaan välittömästi yhteyttä. Jos tilaus on jo maksettu ja tuotetta ei voida toimittaa palautamme kauppasumman välittömästi.

Varaamme mahdollisuuden muuttaa verkkokauppamme hintoja ilman ennakkoilmoitusta. Hinnat ovat kuitenkin meitä sitovia mahdolliseen muutokseen asti. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

TOIMITUS JA TAVARAN VASTAANOTTO

Kun toimitustavaksi valitaan kotiin toimitus, tuote kuljetetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan toimitusosoitteen pihaan, nosto autosta sisältyy rahdin hintaan. Tavaran siirron siitä eteenpäin esim. rakennuksen sisälle hoitaa tilaaja.

Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen. Tilauksen yhteydessä on annettava gsm-numero, josta vastaanottaja voidaan tavoittaa. Ilmoitamme ennen kuin tilattu tuote lähtee meiltä. Meillekin on erittäin tärkeää, että toimitukset sujuvat mahdollisimman hyvin.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta gsm-numerosta kohtuullisessa tai sovitussa ajassa, tavaran varastoinnista yms. aiheutuvat maksut peritään asiakkaalta. Jos vastaanottajaa ei ole tavoiteta 7 vuorokauden kuluessa, voidaan tavarat palauttaa toimittajille, jolloin aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaan tilille.

Tärkeää: Toimituksen mukana seuraa lähete. Vastaanottajan on tarkistettava, että toimitussisältö on lähetteen mukainen ja vahingoittumaton.

Mikäli tuotteissa on kuljetusvaurioita, toimi näin:

  • Merkitse rahtikirjaan mahdollisimman selkeästi havaitut vauriot. Allekirjoita rahtikirja vasta kun merkinnät ovat valmiit ja pyydä kuljettajalta myös kuittaus rahtikirjan kaikkiin kopioihin, mukaanlukien sinulle jäävään kappaleeseen.
  • Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme

Ilman mitään merkintää rahtikirjassa, vastuu sellaisista kuljetusvaurioista, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää asiakkaalle.

NOUTO HAAGAN VARASTOLTA 

Tilatut ja maksetut tuotteet voidaan myös noutaa varastoltamme osoitteessa Nuijamiestentie 5, 00400 Helsinki

Nouto on mahdollista tehdä maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Ilmoitamme sähköpostitse tai soittamalla kun tilauksesi on noudettavissa. Emme varastoi tilattuja tuotteita.

TOIMITUSKUSTANNUKSET 

Kotiinkuljetuksen rahtihinnan hinnoittelemme seuraavasti:

Parkettien kotiinkuljetus Suomen sisällä alkaen 65,00 €. Hinnoittelu määräytyy painon ja paikkakunnan mukaan ja saat sopimuksen yhteydessä tarkan hinnan.

Rubio monocoat- tuotteideille ostoskorissa on rahtilaskuri ja voit valita haluamasi toimitustavan.

* kuljetukset Manner-Suomessa kohteisiin, jotka ovat rahdinkuljettajien normaalin kaluston saavutettavissa. Kuljetuksissa Ahvenanmaalle, saaristoalueille ja ulkomaille, ota yhteys asiakaspalveluun ennen tilaamista.

Nouto varastolta: 0 €

TUOTEPALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus kun tilaajana on kuluttaja. Koska lattiamateriaali on altis kosteudelle, voimme kuitenkin ainoastaan hyväksyä avaamattomat ja virheettömät, jälleenmyyntikelpoiset paketit palautuksessa. Tilaaja on velvollinen säilyttämään ja pakkaamaan tuotteet niin ettei ne vaurioidu.

Jos haluat palauttaa tuotteen, edellytämme, että otat ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa annamme ohjeet tuotteen palauttamiseksi.

Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote voidaan jättää suoraan ja sellaisenaan postin kuljetettavaksi, eikä palautus kokonsa tai painonsa takia edellytä postin erilliskäsittelyä tai muuta erilliskuljetusta. Muissa kuin postin normaali kuljetuksissa asiakas huolehtii itse palautuskustannuksista. Jos asiakas haluaa palauttaa vain osan tuotteista, kuten esimerkiksi lattian asennuksessa yli jääneitä paketteja, tulee palautuksesta sopia erikseen asiakaspalvelumme kanssa.

Mikäli tuotteissamme ilmenee vikoja, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme sopia tuotteen vaihtamisesta tai palauttamisesta. Tuotevirheistä johtuvista palautuskuluista vastaa myyjä, mikäli palautuksesta on sovittu asiakaspalvelumme kanssa ja palautus tapahtuu annettujen ohjeiden mukaan. Palautusoikeus ei koske erikseen asiakkaalle värjättyjä lattioita. 

Palautusoikeus ei koske erikseen asiakkaille mittatilauksena värjättyjä lattioita. 

VALMISTAJAN TAKUU

Tuotteillamme on valmistajien myöntämä tehdastakuu, mikäli tuotetiedoissa ei ole mainittu toisin. Takuuaika alkaa siitä kun tuote on tilattu. Säilytä tuotteiden mukana oleva lähete joka on takuutodistus. Tarkemmat takuuehdot ovat eritelty tuotteen asennusohjeissa.

Noudata tarkasti tuotteiden säilytys-, käyttö- ja asennusohjeita, sillä takuu korvaa vain materiaalivirheet eikä ohjeiden vastaisesta käytössä tai asennuksesta syntyneitä vikoja. Kaikissa mahdollisissa reklamaatio asioissa, myyjän suurin mahdollinen taloudellinen vastuu rajoitetaan korkeintaan tilauksen arvoon.

Parkettiliike Widgren Oy toimii sekä parkettien maahantuojana, että sivustomme kauppapaikan ylläpitäjänä. Tämän ansiosta kommunikaatio asiakkaan ja valmistajan välillä käy erittäin nopeasti ongelmatilanteissa. Asioiden nopea ja moitteeton hoitaminen on meille ja edustamillemme valmistajille tärkeää!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy