Frevini Studio Tammi Latte Kalanruoto 100×600

137,96 

Frevini Studion laadukkaat parketit ovat Suomessa saatavilla vain meiltä!
Luonnolliset, hengittävät ja lämpimät materiaalit näppärästi netistä sinun kotiisi.

Huippumodernin Frevini Studion valmistamat lattiamateriaalit sopivat moneen eri tyyliin. Verkkokauppamme valikoimasta löydät Chevron -parketit, kalanruotoparketit sekä lankut.

Toimitusaika 6-8 viikkoa.

Määrä / m²

Jos tarvitset apua tuotteen valinnassa, autamme mielellämme. Soita meille numeroon 020 735 1211.

Frevini Studio -parketti on elävä, luonnollinen, hengittävä ja lämmin materiaali, jolla luot mestariteoksen omaan kotiisi. Frevini Studion tuotteet ovat korkealaatuisia parketteja, jollaista ei todellakaan löydy jokaisesta parkettiliikkeestä.

Frevini Studio -parketit ovat moderneja, korkealaatuisia ja kestäviä parketteja monilla trendikkäillä sävyillä, joita voit selata vaihtoehdoista. Löydä sävy ja parkettityyli, joka sopii juuri sinun kotiisi tai yrityksesi toimitilaan!

Erinomaisen laadun ja elävyyden ansiosta parketti tuntuu miellyttävältä jalkojen alla. Laadukasta Frevinin Studio -parkettia on myös ilo katsella, sillä hienostuneet sävyt tulevat kauniisti esiin kesän auringossa mutta myös talven hämärässä.

 

  • Frevini Studion tuotteissa EI ole lukkoponttia ja tuotteet vaativat ammattilaisen asennuksen.
  • Chevron- ja kalanruotoparketeissa alustaan liimattava asennus.
  • Lankkumateriaalit sekapituuksisia välillä 1750-2350mm

Kaikki mallilevyt- ja näytepalat sekä nettisivuillamme, tuotekorteissamme, painetuissa esitteissämme ja vastaavissa aineistoissamme olevat mallisto- ja interiöörikuvat sekä muu kuva-aineisto ja kirjalliset tuotekuvaukset on tarkoitettu havainnollistamaan lattioidemme ulkonäköä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta niitä ei voida sisällyttää osaksi sopimusta eikä niitä voida pitää sopimuksellisesti sitovina. Värisävyt toistuvat niin tietokoneiden näytöillä ja printeissä kuin valmiissa painotuotteissa eri tavoin ja siksi ne eivät koskaan vastaa täysin todellisen lattian sävyä ja ilmettä. Lopullisen lattian värisävy ja ulkonäkö voi siten poiketa eri aineistoissamme esitetystä.

Lisätiedot

Paino 9 kg (kilogramma)

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy