Parkettiliike Widgren

Olemme puupintaisten lattiapäällysteiden erikoisammattilainen, joka tarjoaa asiantuntevaa palvelua kunnille, rakennusliikkeille ja yksityisasiakkaille.
Pyydä tarjous

Laadukkaat lattiat kaikenlaisiin kohteisiin pääkaupunkiseudulla

Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti vakituisen kotimaisen työntekijäjoukkomme voimin. Toteutamme ammattitaidolla arvokkaidenkin kohteiden lattiapäällystykset, jotka vaativat luovuutta, erikoisosaamista ja täysin virheetöntä lopputulosta.

Meillä on kokemusta hyvin monen tyyppisistä kohteista kirkoista ja suurlähetystöistä kouluihin ja liikuntasaleihin. Yksityisiä asiakkaita palvelemme yksilöllisesti toiveiden mukaan. Toimimme myös vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppanina vesivahinkojen aiheuttamien lattiavaurioiden korjaamisessa.

Etsitkö töitä?

Oletko siistiin työhön kykenevä rakennusalan ammattilainen tai kiinnostunut kouluttautumaan alalle? Saatamme tarvita juuri sinua.

Etsimme palvelukseemme jatkuvasti osaavia asennustyöntekijöitä lattioiden asennus- ja remontointitehtäviin. Olemme kiinnostuneita sekä rakennusalalle kouluttautuneista ammattilaisista että alasta innostuneista nuorista, jotka haluavat kouluttautua tehtäviin oppisopimuskoulutuksen kautta.

Ota yhteyttä

0400 292 295 / Pasi Widgren

Tule käymään liikkeessämme!

Myymälämme sijaitsee hyvällä paikalla Mannerheimintien varrella. Pistäydy käymään, niin voimme laittaa tarvitsemasi lattiaremontin tai -asennuksen sujuvasti käyntiin.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy