Dinesen -parketit

Perinteet kohtaavat modernin muotoilun ja kestävän kehityksen.
Pyydä tarjous

Erityislaatuinen yhteistyö


Parkettiliike Widgren Oy on ainoana asentavana parkettiliikkeenä saanut Dinesenin edustettavakseen ja olemmekin omistaututuneet tuomaan kotiisi tai toimitiloihisi Dinesenin laadukkaat ja yksilölliset puulattiaratkaisut. Kauttamme saatte käyttöönne yli sadan vuoden perinteen ja käsityötaitojen tuloksen, joka yhdistyy nykyaikaiseen muotoiluun ja kestävän kehityksen periaatteisiin.


Ainutlaatuisen monipuoliset Dinesen -lattiat

Tarjoamme laajan valikoiman ainutlaatuisia lattioita, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin:

  • Heart Oak: Puhtainta tammea, jossa on näyttävät, luonnolliset halkeamat, kiinnitettyinä tammisilla liitoksilla, tuoden lattiaan eläväisyyttä ja luonnetta.
  • Douglas: Erityisen leveät ja pitkät douglaskuusilankut luovat tilan tuntuun avaruutta ja ainutlaatuista tunnelmaa.
  • Erikoismallit ja kuviot: Tarjoamme erikoismalleja ja historiallisia kuvioita, kuten kalanruoto ja chevron, jotka toteutetaan modernilla otteella ja suurikokoisilla lankuilla.

Tutustu valikoimaan Dinesenin Floor Planner -työkalulla

Työkalun avulla pääset käsiksi Dinesenin saatavilla olevaan valikoimaan ja hintatietoihin. Löytäessäsi mieleisen lattiaratkaisun, ole meihin yhteydessä, niin autamme prosessissa eteenpäin!

”Puu on elävä materiaali. Olemme ylpeitä tuottaessamme ainutlaatuisia lattioita, jotka kunnioittavat puun persoonallisuutta ja säilyttävät luonnon rikkauden.”

Kestävä kehitys ja vastuullinen metsänhoito

Dinesenin perheyritys on sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuulliseen metsänhoitoon. Valitsemme puumme huolellisesti, varmistaen, että jokainen lankku on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme eettisesti tuotettuja ja kestäviä lattiavaihtoehtoja.

Parkettiliike Widgren Oy on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen vastuullisesti tuotettuja ja kestävän kehityksen mukaisia puulattiaratkaisuja. Yhteistyössämme Dinesenin kanssa korostamme, että kaikki puumateriaalit tulevat FSC™- ja PEFC™-sertifioiduista metsistä. Nämä sertifikaatit takaavat, että puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä, tukee metsätyöntekijöiden sosiaalisia oikeuksia ja edistää biodiversiteetin suojelua. Tämä takaa asiakkaillemme, että valitsemalla meidät, he tukevat vastuullista metsänhoitoa ja edistävät kestävää kehitystä.


Dinesen suunnittelun ammattilaisille

Dinesen-lattiat ovat ammattilaisten, arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa korkealle arvostettuja niiden poikkeuksellisen laadun ja ulkonäön vuoksi, mikä heijastaa yli sadan vuoden käsityötaitoa ja kestävää kehitystä Euroopan metsistä. Materiaali, joka on valittu 80–200 vuotta vanhoista puista, mahdollistaa Dinesenin suunnittelun tunnusmerkin, erittäin leveät lankut, jotka käsitellään saavuttamaan edukseen erottuva skandinaavinen vaalea ulkonäkö. Tämä huolellinen prosessi edistää lattioiden mainetta tiloja valaisevina ja avaruutta luovina, ominaisuuksina, joita skandinaavisessa suunnittelussa arvostetaan.

Dinesenin kestävyys on todistettu asennuksissa, jotka kohtaavat suuren liikennemäärän, kuten The Saatchi Galleryssa, missä lattiat kestävät päivittäin tuhansia vierailijoita, osoittaen niiden soveltuvuuden sekä julkisiin tiloihin että yksityiskoteihin. Sijoitus Dinesenin lattioihin nähdäänkin usein materiaalin pitkäikäisyyden ja esteettisen vetovoiman kyvyssä nostaa tilojen arvoa.

Dinesen Pro -osiosta löydät ammattilaisille tarkoitettuja resursseja sekä tarkempia tietoja tuotteista!


Dinesen mallipalat ammattilaisille

Halutessasi Dinesenin mallipaloja käytettäväksi suunnittelusi tukena, voit olla meihin yhteydessä, niin järjestämme haluamasi kokonaisuuden. Mallipalat joko noudettavissa showroomiltamme tai toimituksena suoraan sinulle!


Inspiroidu ja koe tuotteemme

Showroomissamme voitte kokea lattioittemme laadun ja kauneuden. Saatavilla on laaja valikoima näytteitä eri puulajeista, viimeistelyistä ja kuvioista, jotka auttavat teitä visualisoimaan unelmienne lattian. Lisäksi tarjoamme kattavat ohjeet ja tuen lattianne asennukseen, hoitoon ja ylläpitoon, jotta voitte nauttia siitä vuosikymmeniä. Ensi hätään tutustu linkistä kohteisiin, jossa Dinesenin lattiat ovat edustettuina!


Dinesen Curated Widhts

Dinesenin Curated Widhts tuo esiin puun ainutlaatuisen luonteen ja korostaa sen syiden ja värisävyjen monimuotoisuutta. Lattia, joka koostuu leveistä kapeisiin ja pitkistä lyhyisiin lankkuihin, luo ainutlaatuisen ja räätälöidyn ilmeen, joka tuo luonnetta ja harmoniaa jokaiseen huoneeseen. Koe erityinen efekti lattiassa, joka on koottu lankuista vaihtelevissa leveyksissä ja pituuksissa.


Dinesen jo vuodesta 1898

Rakkaus puuhun ja kunnioitus luontoa kohtaan ovat olleet Dinesenin keskeisiä motiiveja vuodesta 1898 lähtien. Viiden sukupolven ajan tämä intohimo puuta kohtaan on siirtynyt eteenpäin, ja käsityötaitoa on jalostettu ja jatkettu. Nykyään Dinesenia ohjaavat samat vastuun, uteliaisuuden, huolellisuuden ja laadun periaatteet, ja kauniit lattialankut valmistetaan edelleen Tanskan Jelsin pikkukaupungissa, jossa kaikki alkoi.

”Voin jäljittää rakkauden puuhun kaksi sukupolvea taaksepäin ja kaksi sukupolvea eteenpäin, joten jonkun paljon kauempana menneisyydessä on täytynyt kylvää tuo siemen.” -Hans Peter Dinesen, 3. sukupolvi

Räätälöidyt ratkaisut ja asiantunteva asennus

Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä lattiaratkaisuja, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne. Meidän asiantuntijamme ovat mukana projektissanne alusta loppuun, tarjoten ammattitaitoista neuvontaa ja varmistavat, että asennus suoritetaan korkeimpien standardien mukaisesti.


Tuotanto

Perheyritys on kasvanut kooltaan sen perustamisvuodesta 1898 lähtien, jolloin raakapuuta käsiteltiin yksinkertaisilla työkaluilla muutaman neliömetrin tilassa sahalla. Nykyään Dinesenillä on yli 15 000 neliömetrin tilat, joissa uusi teknologia ja erikoistunut koneisto auttavat tekemään prosessista hieman helpompaa. Silti juuri ihmisen kosketus varmistaa käsityön laadun. Intohimo puuhun välittyy koko tuotannossa, jossa omistautuneet työntekijät kiinnittävät huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin.


Jokainen puu on erikseen valittu

Puumme tulevat perheomisteisista eurooppalaisista metsistä – pääasiassa Saksan ja Ranskan Mustasta metsästä. Vuosisatojen ajan taitavat metsänhoitajat ovat huolella hoitaneet metsiä ja maaperää ja jatkaneet kestävän metsänhoidon arvostettuja perinteitä kasvattaakseen poikkeuksellisia, majesteettisia puita.

Musta metsä on ainutlaatuinen kasvuympäristö. Sen nimi viittaa varjostaviin puulajeihin, jotka tekevät puusta tiheää ja tummaa. Metsä kattaa laajan maantieteellisen alueen Etelä-Länsi-Saksassa lähellä Rein-jokea ja rajojen tuntumassa Ranskaan ja Sveitsiin. Tämä laaja metsäalue koostuu useista eri omistajien ja metsänhoitajien hallinnoimista osista. Erityisen sopivan sijainnin ansiosta, joka yhdistää vuorenrinteet, laaksot ja joet, Musta metsä on itseään säätelevä ja luonnollinen ekosysteemi. Se luo oikeat olosuhteet rikkaalle, tasapainoiselle kasvillisuudelle ja terveille puille.


Aloita matkasi kanssamme kohti Dinesen -lattialla tepastelua

Olemme täällä auttamassa teitä löytämään täydellisen lattiaratkaisun. Olipa kyseessä uusi rakennusprojekti tai vanhan tilan päivitys, asiantuntijamme ovat valmiita vastaamaan kysymyksiinne ja ohjaamaan teitä prosessin läpi.

020 735 1211
info@widgren.com

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy