Parkettityöt

Laadukas lattia on tärkeä pohja tilojen toimivuudelle ja tyylikkyydelle niin kotona kuin julkisissa tiloissakin. Lattiapäällysteiden asiantuntijana autamme oikeiden materiaalien valinnassa ja toteutamme erilaiset lattiaratkaisut ammattitaidolla vaativiinkin kohteisiin.
Pyydä tarjous

Tyylikkäiden lattioiden ammattilainen

Parkettityöt Helsinki – Parkettiliike Widgren on tyylikkäiden lattioiden ammattilainen. Tavoitteemme on virheetön lopputulos, joka täyttää asiakkaan kaikki toiveet.

Oikein hoidettuna parketti on kestävä ja pitkäikäinen materiaali. Korjaamalla ja hiomalla parketin käyttöikä pitenee entisestään ja parkettilattian pinnasta tulee kuin uusi. Parkettityöt pitävät sisällään muun muassa parkettien asennukset, korjaukset, hionnat ja erilaiset pintakäsittelyt, kuten lakkaukset, maalaukset, öljyvahaukset ja lipeöinnit.

Parkettilattioiden suunnittelu ja asennus

Asennamme uudet parketit uudisrakennuksiin ja vanhoihin taloihin. Teemme parkettitöitä yritystilojen ja asuntojen lisäksi muun muassa kouluissa, liikuntasaleissa, suurlähetystöissä ja kirkoissa. Tarvittaessa teemme kaikki parkettityöt aina vanhan lattian purusta, pohjan tasoitukseen ja uuden parketin asennukseen. Myös lattialämmitys on mahdollista yhdistää parkettilattiaan. Kysy lisää ammattilaisiltamme!

Valikoimastamme löytyvät niin lauta- kuin massiiviparketit. Värisävyjä ja kovuusvaihtoehtoja löytyy runsaasti. Tilan käyttö vaikuttaa parketin valintaan – mitä enemmän käyttöä, sen kestävämpi parketti kannattaa valita. Lattiassa voidaan käyttää myös eri värisävyjä ja esimerkiksi ladonnalla voidaan myös vaikuttaa lattian ulkonäköön. Autamme ja neuvomme mielellämme parketin valinnassa ja lattian suunnittelussa.

Lattian lopulliseen ulkonäköön vaikuttavat myös listat tai niiden puute – listattomuus yksi tämän hetken trendi. Listattomassa tilassa lattian reunat massataan.

Parkettityöt Helsinki – toiminnassamme yhdistyvät tyylikkyys ja toimivuus

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Parkettien kunnostus, hionta ja korjaus

Hiomalla lattiasta saadaan uuden oloinen ja näköinen. Samalla voidaan vaihtaa myös lattiansävyä ja päivittää parkettilattian ilme omaan tyyliin ja tilaan sopivaksi. Parketin hionta ja uudelleenkäsittely on uutta parkettilattiaa ekologisempi ja edullisempi vaihtoehto.

Vuosien saatossa parkettilattia kuluu ja siihen saattaa tulla naarmuja ja tummentumia. Parketti voi kärsiä myös vesivahingoista. Nämä kaikki vauriot voidaan korjata hiomalla ja käsittelemällä parketin pinta uudelleen – parketti hiotaan puhtaalle puulle eli parketista hiotaan pois vanha lakka. Puhdas puu saa valitsemasi pintakäsittelyn ja vanha parketti on jälleen uuden parketin veroinen.

Tavallinen lautaparketti voidaan kunnostaa ja hioa 2-3 kertaan. Massiiviparketti on vieläkin kestävämpää ja pitkäikäisempää.

Tulemme aina paikan päälle tarkistamaan tilan ja lattian kunnon sekä materiaalin. Selvitämme asiakkaan toiveet sekä mitä voimme tehdä ja mitä mahdollisia toimenpiteitä lattia vaatii. Ratkaisu aina tapauskohtainen, kahta samanlaista lattiaa ei ole.

Parkettityöt Helsinki, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu

Kun etsit parketintekijää tai vanhan parkettisi ulkonäkö alkaa häiritä omaa silmää, ota yhteyttä. Parkettien erikoisammattilaisemme hoitavat vaativatkin kohteet laadulla ja tyylillä. Asentajiemme luovuus ja puusepän taidot takaavat korkealaatuisen parkettityöt ja virheettömän lopputuloksen, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy