Töölön ruutu ihastuttaa sekoituksella klassista ja uutta

Töölön ruudussa on klassinen ruutukuvio, mutta moderni, elävä tammipinta.
Pyydä tarjous

Töölön ruutu ihastuttaa sekoituksella klassista ja uutta

Töölön ruutu edustaa tällä hetkellä suosiotaan jälleen kasvattavaa ruutuparkettien kategoriaa. Ruutuparketti on ikiklassikko, mutta jäänyt viime vuosina hieman paitsioon. Nyt sen suosio on kuitenkin noussut kohisten.

Uusi asennustapa virkistää klassikon veikeään vireeseen

Töölön ruudussa on klassinen ruutukuvio, mutta moderni, elävä tammipinta. Kun tämä parketti asennetaankin tilaan totutusta poiketen diagonaalikuvioon, saa vanha kuvio uuden, upean twistin.

Osta tuote verkkokaupastamme!

Ominaisuudet vailla vertaa

Jos joku parketti on näppärä, niin tämä! Töölön ruutu on varsin kestävä käytössä ja toisin kuin montaa muuta parkettia, sitä voidaan helposti paikkailla esimerkiksi väliseinien reikien kohdalta. Hurjastakin lähtötilanteesta päästään usein oikein sievää lattiaan. Yleisesti ottaen korjaus onnistuu liimalla ja pienillä nauloilla sekä uusia ruutuja vaihtaen.

Huonokuntoista Töölön ruutua ennen kunnostusta

Tämä parketti on perinteisesti rakennettu elementeiksi eli kaseteiksi, jotka on asennettu suoraan koolausten päälle. Vanhastaan on kasettien reunaruudut kiinnitetty vasta työmaalla, jolloin vaarana on ollut ruutujen halkeaminen. Haljenneet ruudut on mahdollista korjata tai vaihtaa kokonaan uusiin. Kuin kirsikkana kakussa, Töölön ruudusta saadaan myös äärimmäisen hiljainen lattia, joka ei turhista narise.

Töölön ruutu kunnostettuna

Töölön ruutu on kaunis ja kestävä valinta

Tämän parketin yhden ruudun koko on 212 x 212 x 10 mm ja ruutu rakennetaan kahdesta palasta. Pintakäsittelemme Töölön ruudun aina öljyllä, joka antaa parketin hengittää.

Me Parkettiliike Widgrenillä teemme vaativimmatkin lattiat tinkimättömällä ammattitaidolla aina suunnittelusta asennukseen. Työskentelemme sekä yksityisissä että julkisissa kohteissa. 

Kun haluat korkealuokkaista käsityötä ja sukupolvia kestävän lattian, ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy