Tule tutustumaan näyttelytilaamme ja koe puulattian taika

Showroom Helsingin Töölössä
Katso kartalla

Kun mietit puulattian hankkimista, valintasi helpottuu, kun tulet käymään showroomissamme Helsingin Töölössä. Olemme rakentaneet kodinomaisen tilan, jossa voit katsella, koskea ja tuntea kaikki lattiamallimme. Tutustu eri vaihtoehtoihin rauhassa, kotia vastaavassa ympäristössä ja hyvässä valaistuksessa.

Showroomimme sijaitsee liikkeemme yhteydessä, osoitteessa Mannerheimintie 108. Lämpimästi tervetuloa käymään!

Meiltä saat lattian myös mittatilaustyönä

Toteutamme myös täysin toiveidesi mukaiset, yksilölliset lattiat. Näyttelytilassamme näet runsaan valikoiman aitoja puulattioita ja autamme sinua mielellämme sopivan lattian valinnassa.

Kun olet valinnut toivomasi lattian, toteutamme koko projektin alusta loppuun, jotta pääset nauttimaan kauniista lopputuloksesta mahdollisimman vaivattomasti. Meille tärkeintä on laatu. Siksi parkettiliike Widgrenin lattiat asentavat ainoastaan omat asentajamme. Jokainen heistä on kokenut, suomalainen tekijä. Työmme valmistuvat aina sovitussa aikataulussa.

Tule käymään!

Mannerheimintiellä sijaitsevaan liikkeeseemme on helppo saapua raitiovaunulla tai omalla autolla. Showroomimme on auki liikkeen aukioloaikojen puitteissa:

Ma-To 10-12 & 13-16
Pe 10-12 & 13-15

 

Voit myös sopia vierailuajan aukioloaikojen ulkopuolelta toiveidesi mukaan. Ajan voit varata soittamalla 050 555 4005 tai lähettämällä sähköpostia: petri.pakarinen@widgren.com.

Tervetuloa Parkettiliike Widgrenin Showroomille!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy