Frevini Studio -parketit

Kattava valikoima upeita parkettivaihtoehtoja - tehdaserät nopeilla toimituksilla suoraan varastosta
Pyydä tarjous

Hanki Frevini Studion mestariteos kotiisi 

Frevini Studion laadukkaat parketit ovat Suomessa saatavilla vain meiltä! Huippumodernin Frevini Studion valmistamat lattiamateriaalit sopivat moneen eri tyyliin. Laajasta valikoimasta löydät lankkuparketit, chevron-parketit ja muut ammattitaidolla valmistetut laatuparketit. 

Inspiroidu lattiasta, joka valmistetaan kokeneiden alan ammattilaisten toimesta markkinoiden uusimmalla kalustolla. Parkettiliike Widgren on Frevini Studion virallinen kumppani. Asennamme ja hoidamme parketit ammattitaidolla sekä pitkällä kokemuksella. Ota yhteyttä meihin, niin rakennetaan yhdessä unelmiesi lattia! 

Miksi Frevini Studio -parketti on paras valinta? 

Frevini Studio -parketti on elävä, luonnollinen, hengittävä ja lämmin materiaali, jolla voit luoda mestariteoksen omaan kotiisi. Kyseessä on siis korkealaatuinen parketti, jollaista ei löydy jokaisesta parkettiliikkeestä.  

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi Frevini Studio -parketit ovat moderneja, korkealaatuisia ja kestäviä parketteja trendikkäillä sävyillä. Voit siis löytää sellaisen sävyn ja parkettityylin, joka sopii juuri sinun kotiisi tai yrityksesi toimitilaan. Lattian merkitys asukkaiden ja asiakkaiden viihtyvyyteen on suuri, joten hyvään parkettiin kannattaa panostaa. 

Erinomaisen laadun ja elävyyden ansiosta parketti tuntuu miellyttävältä jalkojen alla. Laadukasta Frevinin Studio -parkettia on myös ilo katsella, sillä hienostuneet sävyt tulevat kauniisti esiin kesän auringossa mutta myös talven hämärässä. 

Pystyt tutustumaan erilaisiin parketteihin myös Showroomillamme, jotta voisit nähdä parketit omin silmin. Helsingin Töölössä sijaitseva Parkettiliike Widgrenin Showroom on auki joka arkipäivä kello 10-18, joten tervetuloa tutustumaan! 

Frevini Studio -parketin asennus ja hoitaminen 

Parkettiliike Widgren on täydenpalvelun parkettiliike, joka toimittaa laadukkaat parketit ja myös asentaa ne asiakkaan toiveiden mukaan. Frevini Studio -parketin asennus onnistuu meiltä pitkän kokemuksen ja ammattitaidon avulla. 

Halutessasi voit myös valita puuvalmiin tuotteen ja teettää pintakäsittelyn asennuksen jälkeen asentajillamme. Käsittelemme asennetun parketin huolellisesti ja parhaimmilla parkettiöljyillä, jotta lopputulos olisi juuri halutunlainen. 

Yksi parhaimmista öljyistä parketin käsittelyyn on ympäristöystävällinen Rubio Monocoat -puuöljy. Yhdistämällä Frevini Studio -parketin ja Rubio Monocoat 2C -öljykäsittelyn saat erittäin kestävän ja arvokkaasti ikääntyvän lattian, joka kestää kovaa käyttöä vuosia niin yksityisissä kuin julkisissakin tiloissa. 

Tilaa laadukkaat Frevini Studio -parketit 

Frevini Studion tehtaan valikoimasta löytyvät lankkuparketit aina 300mm leveyteen asti, kalanruoto- ja chevron-parketit useassa eri koossa ja jopa tilauksesta kustomoidut lattiat. 


Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy