Massiiviparketit

Massiiviparketti on näyttävä ja kestävä lattiamateriaali, joka kestää hyvin hoidettuna enemmän kuin ihmisiän. Parkettiin saadaan haluttua ilmettä ja ominaisuuksia valitsemalla puulaji väri- ja kovuustoiveiden mukaan.
Pyydä tarjous

Kestävää arvokkuutta massiiviparketilla

Massiiviparketti valmistetaan aidosta puusta. Se on paksuudeltaan 8–50 millimetriä, ja asennettaessa se liimataan pitävästi alustaan kiinni. Hyvin hoidettuna massiiviparketti voi kestää jopa 200 vuotta.

Hiomalla ja pintakäsittelyllä parkettiin saa uudenveroisen pinnan yhä uudestaan. Laminaatteihin ja lautaparketteihin verrattuna massiiviparketit ovat hinnakkaampia vaihtoehtoja, mutta niiden käyttöikä on moninkertainen.

Ammattitaidolla asennettuna massiiviparketti on ylellinen ja tyylikäs lattiaratkaisu. Eri puulajeilla massiiviparkettiin saadaan erilaisia sävyjä, ja niitä on mahdollista myös yhdistää keskenään tuomaan lattiapintaan vaihtelua kuvioinnilla. Erilaisilla ladonnoilla voidaan myös toteuttaa yksilöllistä ilmettä.

Massiiviparketissa käytetty puulaji kannattaa valita tilojen käyttötarkoituksen mukaan. Kovat puulajit kuten mukusi, wenge tai jatoba eivät kolhiinnu ja naarmuunnu helposti, jolloin lattia säilyy pidempään siistinä ja viimeistellyn näköisenä. Massiiviparketti soveltuu yleensä myös lattialämmityksen yhteyteen.

Mietitkö lattian uusimista tai korjausta? Soita 020 735 1211 tai lähetä sähköpostia info@widgren.com Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Tutustu värivaihtoehtoihin Lue lisää parkettilattiasta

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy