mafi : walk on art

Aidot luonnonpuulattiat Itävallasta
Pyydä tarjous

mafi ja Parkettiliike Widgren

Parkettiliike Widgren on solminut yhteistyön mafin kanssa. Tämä yhteistyö yhdistää Parkettiliike Widgrenin asiantuntemuksen mafin poikkeukselliseen käsityöläisyyteen ja kestävää kehitystä edistävään lähestymistapaan.

mafi on itävaltalainen perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten ja täysin ekologisten, 100% päästöttömien luonnonpuulattioiden valmistukseen.

Yhteistyön myötä Parkettiliike Widgren tarjoaa nyt asiakkailleen laajan valikoiman mafi-lattiaratkaisuja. mafin sitoutuminen käsityöhön ja luonnollisiin viimeistelyihin saa aikaan lattiaratkaisuja, jotka huokuvat eleganssia ja tuovat aidolla tavalla esiin puun sisäisen luonteen.

Poikkeuksellinen käsityö ja kestävyys

Sekä Parkettiliike Widgren että mafi jakavat vahvan sitoutumisen poikkeukselliseen käsityöläisyyteen ja kestävyyteen. mafin lattiat valmistetaan huolellisesti yksityiskohtiin panostaen taitavien käsityöläisten toimesta, mikä takaa vertaansa vailla olevan laadun. Mafin kestävää kehitystä sekä ympäristöarvoja korostava lähestymistapa näkyy vastuullisesti hankitussa puumateriaalissa sekä luonnonmukaisten öljyjen ja pigmenttien käytössä viimeistelyissä, edistäen terveellisempää asuinympäristöä.

Mafin filosofian ytimessä on ihmisen suora kosketuspinta luonnonmateriaaleihin, sillä tämä kontakti vaikuttaa positiivisesti kaikkiin aisteihimme, olimmepa sitten kotona, töissä tai ravintolassa. 

Luonnonmukainen valmistusprosessi

Mafi on päättänyt jo varhain jatkaa omaa polkuaan tuotannossaan. Öljyttyjen pintojen ilmakuivattaminen vie aikaa, mutta se on kaikista luonnollisin tapa viimeistellä puuta.

Valmistusprosessi keskittyy pintojen viimeistelyyn luonnonöljyillä ja kuivaamiseen luonnollisesti raittiissa ilmassa. Tämä saa öljyn imeytymään puuhun jättäen samalla vääristymättömän pinnan. Samalla puu voi silti imeä ja vapauttaa kosteutta ja pysyä näin hengittävänä. Myös puun itseään parantavat ja antibakteeriset vaikutukset säilyvät.

Vakaa, luonnollinen ja terveellinen

Living Product Challenge (LPC), jota ylläpitää International Living Future Institute, on tämän hetken edistyksellisin kestävän kehityksen sertifikaatti tuotteille. Ohjelma suunnittelee uudelleen tuotteiden suunnittelun ja rakentamisen toimimaan yhtä tyylikkäästi ja tehokkaasti kuin oikea luonto.

Osana mafin LPC-sarjaa tarjoamme valikoituja tuotteita, jotka on valmistettu korkeimpien ympäristöstandardien mukaisesti ja jotka ovat 100 % vapaita haitallisista aineista. Itse puu saadaan poikkeuksetta FSC®-sertifioiduista raaka-aineista.

Asiakaskokemus

Yhdistämällä vahvuutensa Parkettiliike Widgren ja mafi pyrkivät tarjoamaan ennennäkemättömän asiakaskokemuksen. Yhteistyö varmistaa, että asiakkaat saavat laajan valikoiman laadukkaita lattiaratkaisuja, asiantuntevaa opastusta ja kattavat resurssit lattian valintaan saman katon alta. Olipa kyseessä yksityinen koti tai toimitila, Parkettiliike Widgrenin ja mafin yhteistyö luo puitteet huippuluokan lattiaratkaisuille, jotka täyttävät korkeimmat standardit.

Kokeile mafin työkalua ja löydä lattiasi!
https://mafi.com/en/natural-wood-floors/floor-finder


Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy