Parkettiasennus

Parkettiasennukset Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu Suunnittelemme ja toteutamme vaativimmatkin lattia-asennukset ammattitaidolla sekä yksityisissä että julkisissa kohteissa. Parkettiliike Widgren – laadukkaasti ja asiantuntevasti.
Pyydä tarjous

Hyvin suunnitellut lattiat viimeisen päälle asennettuna

Asennamme ja toimitamme massiiviparketit, lautaparketit sekä muut valikoimiimme kuuluvat lattiamateriaalit edullisesti, avaimet käteen -periaatteella koko prosessista alusta loppuun huolehtien. Meiltä myös näyttävä ja trendikäs kalanruotoparketti.

Lattia- ja parkettiasennus lähtee liikkeelle kartoituskäynnistä ja suunnittelusta, joka tehdään asiakkaan toiveiden pohjalta valiten toimivimmat, tyyliin ja budjettiin sopivat lattiapäällysteet. Satojen lattioiden kokemuksella pystymme antamaan hyviä vinkkejä siihen, mikä toimii ja mikä ei.

Kartoituskäynnin perusteella laskemme sinulle tarjouksen, joka pitää sisällään sekä asennustyön että kaikki tarvittavat materiaalit. Tiedät jo ennen työn aloittamista työvaiheet sekä hintakustannukset. Näin vältymme mahdollisimman tehokkaasti myös yllätyksiltä. Työn osuus laskutetaan, kun työ on valmistunut kokonaisuudessaan.

Parkettiasennus Helsinki – lattiat uusiin ja vanhoihin taloihin

Teemme kaikki työt lattian asennuksesta, listoitukseen, vanhan lattian purkuun, tiiveyseristykseen ja pohjatöihin. Uudisrakennusten pohja on usein valmis ja meille jää pelkkä parkettiasennus. Remonttikohteissa puramme tarvittaessa vanhan lattian pois ja teemme tarvittavat pohjatyöt.

Lattian- ja parkettiasennus vaatii hyvän ja suoran pohjan. Varmistamme aina, että pohja täyttää suoruusvaatimukset: heittoa saa olla 2 metrin matkalla maksimissaan +-2 mm. Tarvittaessa oikaisemme heitot tasoitteella.

Viimeistemme tilan listoilla tai massaamme lattian reunat. Nykyään teemme myös paljon listattomia parketin asennuksia – listattomuus on yksi tämän hetken lattiatrendeistä. Jotta lopputulos on siisti ja hienon näköinen, listattoman lattian reunat massataan lattian sävyisellä elastisella massalla.

Ota meihin yhteyttä!

Yksilöllisyyttä ja arvokkuutta lattiapintoihin

Suomalaisilla asentajillamme on vahva ammattitaito, ja työmme jäljessä kokemus puhuu puolestaan. Hoidamme pienet sekä suuret projektit joustavasti aina aikataulussa pysyen. Toiminta-alueemme on Helsingin ja pääkaupunkiseudun lisäksi koko Suomi.

Kun parkettilattian toteuttaa alan erikoisammattilainen, vain mielikuvitus on rajana. Asentajiltamme onnistuvat mainiosti luovuutta ja puusepän taitojakin vaativat työt kuten portaiden toteutukset, ja otamme mielellämme vastaan haastavia töitä. Julkisissa tiloissa ja arvokiinteistöissä ei kannata tyytyä tusinaratkaisuihin, ja kotienkin lattiatoteutuksiin voi yhdistää yksilöllisiä, mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Soita ja kysy lisää 020 735 1211

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy