Ohutpuulattiat

Puuviilupintainen ohutpuulattia on ulkonäöltään perinteisen lankkulattian tyylinen, mutta sen etuja ovat erittäin kestävä pinta ja nopea asennus.
Pyydä tarjous
Lattiamateriaalit

Kährs Linnea -ohutpuulattialla lämpöä ja tyyliä sisustukseen

Kährs Linnea -ohutpuulattiassa on kaikki aidon puulattian hienot ominaisuudet – kaunis katsoa, miellyttävä ja lämmin jalalle, kestävä ja helppohoitoinen.

Ohutpuulattian paksuus on vain 7 mm, joten se sopii hyvin myös remonttikohteisiin (ei vaadi yleensä esim. ovien lyhentämistä). Kolmikerroksinen rakenne on tasainen ja vakaa Pohjolan vaativissa ilmasto-olosuhteissa. Puukuitulevystä tehty kova HDF-runko tekee lattiasta hyvin painaumia kestävän ja 0,6 mm paksuinen jalopuukerros, joka on tammea, saarnea tai pähkinää, antaa lattialle tyylikkään ilmeen.

Linnea-mallistossa on vaihtoehtoja 1-, 2- ja 3-sauvaisina lattioina. Sävyvaihtoehdot ulottuvat luonnollisen puun sävyistä kuulaisiin vaaleisiin ja tumman ruskeisiin.

Kährs Linnea -ohutpuulattian asentaminen on helppoa ja nopeaa Woodloc®-lukkopontin ansiosta. Asennetaan uivana lattiana tasaiselle ja yhtenäiselle pinnalle, kuten betonin, lastulevyn tai puun päälle. Voidaan myös liimata kiinni aluslattiaan. Soveltuu asennettavaksi yhdessä lattialämmityksen kanssa.

Ohutpuulattia on parkettiin verrattuna edullisempi vaihtoehto silloin, kun esim. laminaatin sijasta halutaan aito puulattia.

Lattiamateriaalit

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lattianasennuksesta tai kunnostuksesta lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


    Luotettava kumppani logo Tilaajavastuu logo

    Copyright © 2024 Parkettiliike Widgren Oy